Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Svartsjuka

Svartsjukan rider över själen och sätter

svarta skott av misstanke i ditt sinne

Verkligheten förvrids och ilskan

målar dina ögon alldeles mörka

Munnen förgiftas av kuvande ord

Du talar med osanning som du säger

är din verklighet.. Begäret att äga

växer, du vill bara höra ord som

du själv lägger i min mun

Inget annat duger, du vill att

mina ögon och mina tankar

bara fylls av dig, allt annat är otrohet

Du ringer från jobbet och har ångest

den kryper i ditt inre och äter på din själ

Din ilska sätter rädsla i mig..

Svartsjuka kväver känslor och kan döda

även den starkaste av kärlekar..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-02 11:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
svartsjukan är en mördare...du har så rätt
2010-11-02

  queenia
så sant, för så många..

hoppas, för guds skull att detta bara är
en dikt.. i ditt liv..
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish