Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon bekräftade ju aldrig onsdagen


vrider och vänder med intellekt och tryck

svärta ner
skuldbelägg

såra




han där ovan

avvaktar




ur form






Fri vers av AektaBlond
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-11-03 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond