Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget annat än näsblod


i dag

att vilja göra gott



glöm det
lilla skitunge
du är inget värd


















you foooool
vibrerar högtalaren


ha-ha-ha-ppy birthday







Fri vers av AektaBlond
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-03 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond