Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är jag eller...............

Jag är ingen komplicerad människa trots att hustrun påstår detta. Jag är däremot väldigt motsägelsefull som man, då jag ibland klär mej i kostym, går i svarta lackskor och har fluga. Jag bryr mig om mitt yttre och har fler plånböcker än vad jag har fickor att stoppa dem i. Om ni bara visste hur mycket jag avskyr rosa, fluff och glitter, men jag är inte rädd för att ta i och bli smutsig. Jag har även något konstigt inne i hjärnan som säger till mej att jag skall ogilla allt som andra gillar, därmed inte sagt att jag influeras av andras val här i livet.

Vid de tillfällen jag använder strumpor, vilket inträffar var dag, är de oftast olikfärgade beroende på att jag kanske är färgblind. Vilken vettig människa orkar egentligen leta runt i lådan efter två som ser likadana ut när det går lika bra med ett ihopsatt par. Jag har räknat ut hur mycket tid jag sparar på att bara sticka ner handen och vara nöjd med vad jag får tag i, istället för att som många strumpletande kålhuvuden till människor fiska runt i lådan.

När jag sitter i min husbil och kör runt med olikfärgade strumpor på fötterna, ligger ni andra med huvudet i en strumplåda och gormar och skäller för att ni inte hittar ett par av samma sort, hur normala är ni egentligen.

Detta leder till den lilla funderingen varför det alltid saknas en strumpa till paret. När jag tömmer tvättmaskinen är det alltid ojämt antal strumpor som fiskas upp nytvättade. Var har en tagit vägen? Äter tvättmaskinen strumpor kanske eller var blir den av?

När hustrun ber mej sortera mina strumpor från tvättlådan för nytvättat, blir det alltid 2-3 udda över, var fasiken kommer de ifrån? Kan man kanske köpa udda strumpor, ja vem vet.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-11-03 12:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker för läsning vid annan tidpunkt
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson