Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland stannar man och ser på världen med poetiska ögon



Tack för dansen, sa du
och strök undan mitt hår från mitt ansikte
Jag log lite osäkert
och tittade på dig i smyg
Tusen stearinljus tände mitt hjärta just då
men jag såg dig försvinna
Försjunken i mina poetiska tankar
stod jag bara kvar i stunden
ensam i sommarnatten
tom
men faktiskt lite omtumlad ändå




Fri vers av Gigi
Läst 562 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-11-03 15:41



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Riktigt härlig och målande, magisk. Inte illa alls!
2012-09-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvliga rader. =)
2010-12-15

    vilgot hellros
härlig, denna gillas
2010-11-29

  Nina Nightwish
Härligt:)
2010-11-25

    Max Poisé
en blick, en respons, sen kan man leva med känslan länge..länge!
2010-11-04

  Kalle.O
Omtumlande är kärleken:)
2010-11-04

    Beautiful Soulmate
Mycket vackert
om blygsel i förälskelse (?)
och raden

"Tusen stearinljus tände mitt hjärta just då"

är helt enkelt briljant.
2010-11-04

  Tillbringaren
En riktig goding!
2010-11-04

  Mats Henricson
Mysig "ögonblicksbild" (om den nu är "dokumentär") ,gillar språket, avspänt och glittrande ! Bokmärker !
2010-11-04

  Halv
wow, sånna här dikter är de allra finaste. vad menar jag då med "sånna här"? jag vet inte riktigt själv. ärliga är de kanske
2010-11-04

  aol
riktigt vacker poesi
2010-11-04

    ej medlem längre
tycker om denna ... mycket
speciellt; Tusen stearinljus tände mitt hjärta just då
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi