Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltufsad

 

***

spänning i flödet

värmen sviker

 

vad blir

när kärleken

stänker

 droppar

 

i fyllda kärl

till bredden

 

svimmar svärmande över

ramlar till-tuff-sad

 

ner

 

skönt komma upp igen

till

värmen

där elden alltid

glöder

***

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 22:27



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt när elden alltid glöder
2010-11-05

  Mats Henricson
Mysigt !
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE