Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trofasthet

 

 

¤

tillit och trofasthet

 

gåvor att förvalta

människor

emellan

 

kärlekens trofasta

hetta

 

skänker tillit

kärlek där vi kan lita på varandra

 

trofast vänskap

kärlek

utan

otrohet

 

par

vänner

kamrater

bekanta

människors kärlek

för och med

varandra

 

***




Fri vers av KristinaE
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 23:11



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint du skriver om trofasthet
2010-11-05

  Mats Henricson
Ljuvligt finstämt om en alltmer sällsynt företeelse (tyvärr) !
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE