Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kanin, Vila i frid Lillan 14/2 2010


Underligt bevingad

Jag saknar dig.
Min ängel.
Du som var så underbart glad.

Saknar du mig?
Min ängel.
Jag är så ensam utan dig.

Tänker du visa runt mig i himmelen älskling?
Där du vistas på gröna ängar.
Du som är så underligt bevingad.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan