Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bussfilosofier, när man tänker i något som liknar rim.


Ge mig eftertryck.

Ibland känns det som att jorden skälver
under min fötter

Som om någon för en motorsåg
mot mina rötter.

Ganska genialiskt,
för om du frågar någon som mött mig;

"Verkar hon vara en,
stadig tjej?"

Är risken påtaglig att du får ett
"Nej,"

Jag gillar när himlen skiftar
i nyanser av rosa.

Gör de annars så livfulla träden vid horisonten
nästan gråa.

Lurar ögat att magin där tagit slut.
"men allt är inte alltid som det ser ut."




Fri vers av KaosFlickan
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan