Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom DÖD

 

 

bortom död brinner liv

orden talar till minnet av det eviga

minnen vi aldrig minns

 

i sorgfria tempel

brinner kärlekens varma lågor

smälter svärden

inför

 

till

 

medvetandets närvaro

 

öppnar gyllene portar

fångar in

kärleken frånvarande

ögon

 

SER

genom blinda

pupiller

 

SER

utan ögon med läppar av röda rosor

förnimmer

dofter vi aldrig doftat

 

där brinner fredens liljor

långt från livet vi känner

 




Fri vers av KristinaE
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-03 23:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, så här vid allahelgona, så är det fina rader som når fram till mig här

tack för det
2010-11-06

  Maria T
Så fint du tolkar
Bortom DÖD
2010-11-05

  helenita VIP
"SER

utan ögon med läppar av röda rosor.."

vackert formulerat!
2010-11-05

  Kalle.O
Är mållös, bokmärke:)
2010-11-05

  Mats Henricson
Så vackert och lidelsefullt ! Bokmärker !
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE