Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska förändrar



vi älskade i natt, min kropp minns hur skönt det var

går, precis som känslan som stannade kvar


min älskling













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-04 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP