Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångrade ord


Du vill äta mitt papper
slita
riva
bränna
mitt papper

skakad, förtvivlad
rädd
du vill spotta, kräkas
ja, till och med


över ord
på ett papper

riva sår längs dina
armar
kräkas över såret
din kropp
krampar

över ord
du skrev

- till mig




Fri vers av Barfuss
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-11-29 22:48



Bookmark and Share


  Wretling
Undebart slut likt " jag skär mig för dig " el ngt...
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Barfuss