Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla såporna på en gång

Hollywoodfruarna finns dom i verkligheten eller är det bara på Tv dessa bortskämda människor syns, i sina egen lilla dröm värld. När sedan Ladies från Östermalm kommer in och visar upp sitt hem och sin butik, föresten var ligger Östermalm undrar en från landet, kanske kan Skåne fruar som pratar så konstigt att Ladies från Östermalm säkert inte fattar vad de säger berätta för en lantis var Östermalm ligger. Kanske borde dessa Ladies söka till Idol för de siktar mot stjärnorna hela tiden. Jag vet säger en fru som söks av en bonde, för hon har just blivit ensam mamma och tyckte hon skulle prova dyngan på landet. Det är en Lyxfälla säger hon att bo på Östermalm som ligger i Stockholm, försvinner männen så försvinner pengarna och då får dessa Ladies hitta en rik knöl igen.

Kanske hittar de en sådan på gymmet som drivas av Anna Anka, hon pratar så ingen förstår, kanske därför den Arga snickaren är arg jämt när han byggde Ankans gym. På sin skånska sågar Anna Anka Dansbanskampen som motion, dans är bara ett horisontellt läge för ett vertikalt begär, säger hon.
Till slut kommet Martin Timell och gör om allt och då skriker alla Äntligen hemma




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson