Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över

Jag sitter tillbakalutad i min fåtölj

Njuter av ett glas rödvin

Ett ögonblick av överlägsenhet

drar förbi, försvinner snabbt men

utan att ljuga känns det gott

Jag skiter i dig..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-05 13:52



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..skön känsla:)varför?..
2010-11-05

  * MARY *
skit skönt att kunna känna så !
2010-11-05

  Maiah VIP
Den kan vara en skön känsla!!
2010-11-05

  LassO
vad är sippar? :)
2010-11-05

  prinscess VIP
fyllt av smärta
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish