Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad. Behöver jag säga mer?


Det där med att inte känna sig riktigt hel


Metallflygmakapärer klyver moln i bitar -
och visst är det så att himlen kan gråta
när den inte längre känner sig hel.

Och på samma sätt går jag isär
när du förvandlas till en prick på en tågstation
men till något obeskrivbart stort inuti.

Jag vet, det är flera veckor sedan jag skrev en dikt
och ni börjar tro att jag saknar ord,
men jag saknar bara honom.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-11-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm