Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskåda hennes vackerhet

.


Hon hade hört att skönhet alltid kommer inifrån
och kräktes upp allt hon hade inom sig
bara för att någon skulle kunna beskåda hennes vackerhet.

Och med hjärtat liggandes där bredvid sin döda kropp
trodde hon sig vara skönare än någon annan någonsin varit,
och lämnade den här världen full av välbehag.


.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-03-21 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm