Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Elin. Det finns så mycket jag vill säga dig, och det är så svårt att förstå att det är försent nu. Det är tomt här på jorden utan dig, och saknaden är enorm. Jag hoppas att du har funnit vad du sökte, och att du är lycklig nu.


Farväl till livet

.


Farväl till livet,
du som höll mig i ditt hårda tag.
Farväl till livet,
som gjorde ett helvete av varje dag.

Farväl till friheten,
den som fick mina tårar att falla.
Farväl till friheten,
som för med sig regler till oss alla.

Farväl till ångesten,
som letade sig fram var gång då mörkret föll.
Farväl till ångesten,
och mitt mod som aldrig höll.

Farväl till strävan,
den jag aldrig orkade följa.
Farväl till strävan,
och allt det jag lyckats dölja.

Förlåt, familj och vänner,
för att jag nu släcker min allra sista gnista.
Förlåt, familj och vänner,
det var aldrig er jag ville mista.


.




Fri vers av Pernilla Lindholm
Läst 988 gånger
Publicerad 2006-02-28 23:53



Bookmark and Share


  Therés
Starkt och det här berör verkligen.
Varje mening man läser känns i magen.
Mycket bra skrivet.
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Lindholm