Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten finns i tomheten

 

 

det begränsade 

har tankar som studsar tillbaka

 

evigheten slukar allt

 

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allt är ingenting.
2010-11-08

  Eva Langrath VIP
Ingenting blir ett stort någonting
2010-11-06

  Monika A Mirsch VIP
aforistisk sanning - vackert ordat
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth