Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden tröstar livet

Svart, mjukt, bäddar myllan  om en älskad

Sista vilan vaggar i en evig sömn, tröttheten

är förintad, hjärtat är stumt och alldeles stilla

Men orden som vandrat genom åren stannar

Blir till sagor som tröstar, smeker i sorgens tid

Uppmuntrar på livets väg, i guld är det skrivet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-06 09:51



Bookmark and Share


  Bo_67
Men orden som vandrat genom åren stannar...

- en vacker och trösterik 'bild', där orden kan få förvandlas, bli något annat, mer, än 'bara' ord..
2011-09-23

    ej medlem längre
Oerhört vackert skriftat!
2010-11-07

    ej medlem längre
Extremt bra

EXTREMT bra

Fy fan, vad bra

Du, riktigt bra!
2010-11-06

    tramp
sorgfint men ändå med en gnutta hopp.
applåd !
2010-11-06

  queenia
så vackert vännen..

tänker som vanligt på Stagnelius...

mästaren i dödslyrik..

förruttnelse å hasta... min älskade brud..
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish