Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig under 8 %



vaknade i ultrarapid
drog handen mellan benen
det gick snabbare

min andra hälft ville absolut
till kyrkogårn

då drog jag med handen en gång till
jag älskar sånt

hemma igen
körde jag 22 kärror löv
från åtta olika platser
till en enda plats

nu har jag öppnat en Karjala
med åtta lika procent

det ska bli
innan denna likens dag är slut
fler sådana roliga burkar

framemot kvällen
kanske jag orkar tänka
på syrran
under korset i Västerås

brorsan några meter därifrån

och mamma och pappa i lunden
den lövfria




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir "Hurra" i mig när jag läser!
Trots eller tack vare att din text
även rymmer så mycket tungt...
Lättja
sorg
grått
flykt
humor..
Glömde säkert något, skit samma, skål!

. . . . . Fan den här är ju riktigt bra!
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP