Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primitiv lusta

Svulten, rått hungrig.. Mina ögonkast sliter dig i stycken

Naken hud, smakande.. Salt mot blodfyllda läppar, slickande

Njutbara dofter, eggande, lekande.. Triggande jakt

Gömställen som ger mersmak på vild extas..

Jordens svarta kraft mot månens bleka mystik

 Hudens värme, pulserande, livsgivande

Vi dansar nakna, ett med naturen.. Svettpärlor

Somnar i varandras armar.. Vaknar

Åter igen.. Suktande..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-06 15:06



Bookmark and Share


  queenia
njuter o tjuter... hahahah.. du är underbar..
2010-11-08

    ej medlem längre
Morr, vad du är bra!!!!!
2010-11-06

    ej medlem längre
Njutbart och kraftfullt
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish