" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevs på skoj på FB. Hade något "visst" i all sin enkelhet.




Njuter ändå

 

Inget av det mycket tänkta
gjorde jag till slut
Fönstren skitiga och kränkta
Golvet tarvar blekavlut
Köket knakar under disken
Tvätten ligger hög
Själv så mår jag fina fisken
och tycker dagen dög

 

Inget av det mycket tänkta
gjorde jag till slut
Fönstren skitiga och kränkta
Golvet tarvar blekavlut

Köket knakar under disken
Tvätten ligger hög
Själv så mår jag fina fisken
och tyckte dagen dög




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-06 19:25



Bookmark and Share


  Svartsilver
gillar den , känns skön.
2010-11-17

  Maria Natasja
"köket knakar under disken"
Genialiskt!
2010-11-14

  Kalle.O
Ler igenkännande:)
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP