Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din- Ägd

I min lekande längtan finns du.. Huden knottras av njutbara rysningar

I din blick smälter jag.. Blir mjuk som vax.. Önskar att du formar mig

I tuktande, älskande händer blir jag din, under älskogs hetta ber jag om mer

Svidande mot stjärten känns piskans rapp, innerlig, sann njutning

Hungrigt tar du mig, äger mig, visar mig din makt.. I kärlek..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-06 20:18



Bookmark and Share


  Junitvillingen
I sann kärlek är allt tillåtet...*s*...Grymt het text som lämnar en hel del till fantasin - precis som det ska vara. Eloge!!
2010-11-08

  queenia
mmmm..
och nu skall en här damen till jobbet...

damn you.. hahahahaha
2010-11-08

  wildrose
Damn du är bra!
2010-11-06

    ej medlem längre
STUNNING

OUTRAGEOUSLY SENSUAL

Eller på svenska:

Makalös. Igen.
2010-11-06

  drakbruden VIP
Underbar text om känslan av ägande som är så stark och så kärleksfull
2010-11-06

  * MARY *
....najs !
2010-11-06

  peter markurth
fin
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish