Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsarsnittet

 

Jag är havande med

min åldrande moder

 

inom mig bär jag förintelsen

 

när jag ska föda blir

det med ett snitt




Fri vers av Rachel Roth
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-11-30 08:43



Bookmark and Share


  rebecca d
dina dikter är som tungt vin, som honung som rinner ur honungskakan....
och får en att med känslan fundera...
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth