Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obs: Bara en text, exprimenterar lite..




En psykopats känsla för skönhet

Hennes nakna hud  i nacken väcker hans sinnen

Han drar med fingrarna sakta över det lena, njuter, växer

Han låter sina läppar försiktigt snudda, värmen eggar

Snittet av knivens egg förvånar henne, döden lämnar

henne blek och bedårande vacker.. Han ser blodet

 på sina händer.. Och ångrar intet..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-06 22:34



Bookmark and Share


  queenia
ryser av välbehag...
2010-11-08

  wildrose
Så bra skrivet.
Älskar vändningen
2010-11-06

    ej medlem längre
Wow

Den satt som en snöboll i skrevet

Outstanding

Du måste försöka få ut dina skrifter i bokform om du inte redan gjort det..
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish