Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon njuter

Så väl  fylld är hon, att hon drar efter andan

Rörelserna inom, vidgar, söker botten

Lustans läten fuktar, smörjer..

Hon låter sig njutfylld ridas in..

Mjuka tungors kel kittlar, ögons

åtrå eldar..Hon ger sig hän..

Han får henne att komma

Hon savar, lever.. Njuter




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 23:01



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Skööön, och ler lite , påminner lite om I dig. Så bra skrivit att jag ta mig tusan känner doften.
2010-11-18

  Junitvillingen
Snacka om erotisk laddning!! Lustfyllt & häftigt formulerat, värt många applåder!
2010-11-08

  blaite
Så nice
2010-11-07

    ej medlem längre
Underbar erotika..av en mästarinna.. Man vill saker efter texter som denna

Tack

RESPEKT
2010-11-07

  wildrose
Oj oj så bra
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish