Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en själsfrände,att tänka på ibland...


Någon som du

Någon som du

Inga behov
är mig så nära
som nu
när jag ser dig
och vet vad du innehåller
blir jag varm

min längtan
föder tro

jag gläds
att det finns
någon därute

som kan lyssna
och dela
mitt hjärtas lust

vi skulle kunna dela allt

om vi vågat släppa
kontrollen.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-11-30 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg