Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärleken växer hatet, som om det goda alltid varit en del av det onda.

du säger förlåt o går din väg,
som om löftet låg i spåren du lämnade efter dig.
du tvekar aldrig att ta för dig,
trots att du vet
att skadan redan är skedd.
det är som om släckta ljus,
värmer dig mer.

du jagar mitt leende,
som ett bevis på längtan.
du har inte förmågan att
göra mig hel,
inte med en hålig hand
som ber om mer.
du förälskar dig i stundens hetta,
i blickens passion o
i en överlevande minut av smärta.


kan du känna smaken,
av mina läppars tystnad?
hur de formar ett gap,
för att sedan mynna ut i ett friskt hat.
nej, jag svor aldrig åt
vinden som endast lämnade din lukt kvar.

lika barn, leka bäst.
vi visste båda vad vi gjorde.
du kallar oss olika,
men vi är bara förklädda i separata kostymer.


så när rädslan kommer,
minns vad jag sa,
min vän.



vi är bara klädda i olika kostymer.
i år
igen.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 02:29



Bookmark and Share


    vilgot hellros
denna gillas
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Det här är begåvat skrivet
jag tror du har övat länge innan du började publicera dig här på poeter.se!

Bara denna:
"lika barn, leka bäst.
vi visste båda vad vi gjorde.
du kallar oss olika,
men vi är bara förklädda i separata kostymer."

visar på på begåvning
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP