Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mognad

granskar er
ser mig själv
mitt förflutna
destruktiva betéende
ur en ny vinkel

skönt att växa upp

(ångrar inget)




Fri vers av lapaix
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 03:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att förlåta sitt beteende man en gång hade
för att gå vidare med sitt liv

bra uttryckt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix