Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostmorgon

Solens strålar gnistrar i den frostbäddade asfalten

Trädens sista löv bekläder som diamanter

Det är vackert att hämta andan i, att vakna

Kall är vinden i sin smekning mot kinden

lämnar spår som rosor mot huden..

Alla sinnen är öppna, välkommen morgon..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 09:16



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tackar för att jag blir välkomnad imorgon så

men hörududu:
här fick du till det:
"Trädens sista löv bekläder som diamanter"
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Kall men ändå smekande.
Som Marilyn Monroe i vitt.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish