Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blogg


Fenomenet blogg bara väller över oss, alla skall numera blogga. Snart vet vi allt om alla. När förra seklet var ungt så skrev många tjejer dagböcker. Dessa var så hemliga att de var försedda med kodlås och gömda där ingen kunde hitta dem. Ingen fick överhuvudtaget läsa vad man skrev i dessa dagböcker. Dessa dagböcker var så hemliga att de själv förmodligen inte visste om vilken bomb de var.

Nu har dagböckerna döpts om till blogg och alla sprider adressen till sin blogg för nu är inget hemligt längre. Nu vill vi att alla läser vad vi skriver om våra liv. Nu jagar alla att ha flest läsare. Man till och med annonserar med sin bloggadress i tidningar så att folk hittar en. Det finns till och med kurser i bloggandet, självklart är de på nätet så man kan gå kursen när man känner för det.

Det är inte bara det skrivna ordet som läggs ut på nätet, nu gäller det att få flest människor att se filmen man gjort, ju konstigare dess bättre. På Internet finns en sajt som heter YouTube och där finns allt, det är som en filmad dagbok på nätet.

Har man inget för sig och inte vill vara hemlig så är det bara att plocka fram datorn, filmkameran och börja skriva och filma. För där ute på nätet finns det alltid en publik det gäller bara att de får tag i adressen, för den är hemlig tills du lämnar ut den, i varje fall några minuter.





Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 10:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ärligt talat är nu många stora etablerade företags hemsidor, deras avskrädeshög
där lämnar de in övergivet material som SVT hemsida
samt många fler hemsidor
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson