Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häst, spårvagn och annat

Bilen är ett elände enligt snart sett alla politiker, människor behöver bilen för att kunna leva och få ihop sina livs schema. Häst och droska är kanske på väg tillbaka till vårt samhälle, fast med skatt på snart sagt alla utsläppsrätter så blir det väl dyrt med häst, den släpper ut mycket "skit". Tänk er att det i framtiden kanske finns en liten hästgård vid varje villa, för vi måste ju kunna ta oss någonstans.

Spårvagn och tåg är framtidens färdmedel, skriker politikerna ut från sina minareter. Men vem f-n hör dem, nästan ingen. Spårvagnen är nästan utrotningshotad finns några överlevande exemplar i några städer. Men det är framtiden, fast var skall man bygga spåren, man får väl göra om alla städer igen.

Tågen tror jag på när de väl lär sig komma i tid, det stora problemet för många är att komma till tåget, bilen får man inte använda fy på sig, bussen går två gånger i timmen, för lång för cykel. Aha nu vet jag vi gör som de i Etiopien vi springer dit vi ska och så får vi precis som de jätte duktiga långlöpare som kan ta OS medalj. Men förresten hur kommer man till OS om flyget inte fungerar, för utsläppsrätterna kostar för mycket.

Trängselskatt är en uppfinning för att få in mer skatt från bilisterna och samtidigt straffa de som måste använda sin bil. Ta istället ut kö skatt från alla de företag som inte har någon service, utan när man ringer dit hamnar man på 26:e plats i kön och den beräknade väntetiden är 24 minuter. Om man inför en sådan skatt så blir kötiderna betydligt kortare överallt. Bara ett tips till er som bestämmer.

För övrigt i grillsäsongen bryr jag mej inte om från vilket land köttet kommer ifrån, bara det är gott när det är färdig grillat. Tänk om det är barnarbetare som sitter i himlen och häller ut vatten på oss, men det kan det säkert inte vara för ingen har ännu protesterat mot detta, säkert bara änglarna som gråter över att de snart inte har råd att köra bil för bensinen kostar för mycket. Kastar mej upp på hästen och drar iväg som Robin Hood, eller är det fantasi




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 10:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En lång text med ett visst bett

Det här med himlen kan tänkas vara som så, att det fortsätter det livet där i evigheter, det vi så hade då vi levde på jorden

Men vad fanders! kan man verkligen påstå att man "lever" efter döden?
Du fick i allafall med myckna jordiska funderingar i din text
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson