Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonkiosk

Sju markeringar av tystnad
sju markeringar av osagda ord
om kärlek
känslor

Saker som aldrig kommer fram
får tvingas fram
för att finnas till

Det är vad jag slösade på dig idag
sju markeringar
av tystnad...




Fri vers av Gigi
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-10 10:16



Bookmark and Share


    Mats Almqvist
Jag känner igen känslan. Och jag tillhör dessutom en generation som var med långt före mobiltelefonerna. Då det var vanligt att man ringde från telefonkiosker.
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi