Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslagtagen





jag är tagen i beslag
varför står du i mig
vem är du
som anser
att Alla Helgons Dag
är varje dag

och blott natten
min egen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar som så ofta
svärtan med kaxighet..
"Varför står du i mig"
"Vem är du"
Uppkäftigt!
"och blott natten min egen"
Mmm, spännande frågor att bära med öppen hand. . .
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, bra reflektion


helgon i vardande är vi nog alla, mer eller mindre
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP