Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Onani

Lustarnas paradis ger en längtan

att få

vara ensam en liten stund..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-07 16:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
det är ljuvt det är gott att äga sin egen kropp
2010-11-12

  littlemiss
Hemligt och härligt, kort sagt. Snyggt!
2010-11-07

  Katinka VIP
Jättefin!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller bara att få in det rätta greppet
2010-11-07

  blaite
så bra
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
en härligt dubbeltydig text som skänker värme åt vart ensamt hjärta
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish