Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråååååkigt

Ibland är jag bara så innerligt trött på mig själv

Samma gamla känslor, samma gamla ansikte

Samma reaktioner på liknande händelser i mitt liv

Ingen spänning liksom, samma gamla jag

Jag är en evig rutin, trist och grå





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 16:47



Bookmark and Share


  littlemiss
Ja sådana dagar har man ju haft ibland. Väl skrivet!
2010-11-07

    ej medlem längre
Svårt att tro att du någon gång kan gå på rutin, men visst.. Texten är i alla fall rytmisk och engagerande
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
I detta fall, gäller det då att läsa min text, Dagens Lindemann X
2010-11-07

  Niclas Petersson VIP
Ibland känns det onekligen som att skivan fått sig ett hack och allting upprepas. Men man får överraska sig själv i mellanåt. :)
Bra skrivet.
Gillar.
2010-11-07

  peter markurth
jag älskar mig=narcissist
2010-11-07

  * MARY *
Neeej inte alls , du är rena rama vitaminkicken här i höstrusket !
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen detta från min egen erfarenhet.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish