Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden lockar

Kom!
Lockar han
här råder tomheten
inget minne
inga känslor
ingen sorg

Kom!
Pockar han
här finns ingenting
ingen ånger
inga tårar
inga demoner

Kom!
Viskar han
här är evigheten svart
här finns inget du
här är allt glömt

Kom!
Lockar han
Kom in genom dörren!

YM Bohman-10




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 17:54



Bookmark and Share


  Miss Mod
Starkt beskrivet, anar ett svårmod?
2010-11-20

    Tea Alex
Otäckt och bra format. Känns som om du beskrivet hur det känns när livsledan sätter in.
2010-11-14

  Gunwale VIP
Jag gillar att det är in vi ska komma och inte ut!
2010-11-14

  Mr Lindemann VIP
Låter bra på ett inbjudande sätt

bra slut där du binder ihop hela texten
2010-11-07

  peter markurth
bra
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER