Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk


Mitt hjärta
har vidgats
av växtvärk

Av livets ljus
och mörker.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 17:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En mogen insikt som det gäller att hålla vid liv
2010-11-07

  lapaix
gillar!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP