Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vet


Det är härligt
att hjärtat vet först
det som huvudet får vet
imorgon.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 17:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att lyssna till sitt hjärta, har nu blivit en sliten klyscha som det har blivit svårt att få till någe fräsch utav
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Man kan besparas mycket trubbel om allt infinner sig simultant.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP