Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visioner

längtar till soliga
spännande levande
städer

när skolan är över
lär ni inte se mig här

jag har andra planer

det är underbart
att vara ung
ha livet framför

livet är oändligt
aldrig blir vi färdiglärda

vi är fria
att välja våra öden

är det inte fantastiskt?




Fri vers av lapaix
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 18:26



Bookmark and Share


    AA VIP
Underbar och hoppfull text. Njut av livet det är trots allt en gåva att få leva. // AA
2011-03-20

    AA VIP
Underbar och hoppfull text. Njut av livet det är trots allt en gåva att få leva. // AA
2011-03-20

  greajt
åå
nu längtar jag bara efter sommarn
2010-12-24

  aol
så gjorde jag levde min ungdom,
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, älska medans tid är
njut in delar av din tillvaro
då nedre halvan av det som är nu'
delas in i en evighetssekund
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix