Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden




Latex över Sultan

 

 

Droppar så ljuva

rinner längs med,

fyller sinnena

med mera lust

att dricka ur

skåran, livet, sinnet!


Topparna fyller

naturliga begär

livets längtan

och ger vällust

i dina ögon 

jag ser

min åtrå!


Kroppar

händer

läppar


Begär efter mer

av livets gåva

explosivt inferno

på latex över Sultan!

Älskar, älskar inte

begäret och åtrån

vill sitt!

 





Fri vers av queenia
Läst 495 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-07 19:36



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
var kom Sultan ifrån.......lite erotisk text.....du har en egen stil
bilden är kanon bra
2010-11-08

  Johan Bergstjärna VIP
Läckra rader!
2010-11-07

    ej medlem längre
Mmmmm...vackert.
Sensuellt men konkret.
Me like!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Smäktande sensualism

med erotisk underton

som dabbas bort av rader som:

"Kroppar



händer



läppar"

Sedan får du tag i den igen i :
"Begär efter mer



av livets gåva



explosivt inferno



på latex över Sultan!"
2010-11-07

    ej medlem längre
Innerligt och välformulerat..inte ett ord i onödan..lustfyllt men med lite ångest(?) invävt i all sensualism..kanske en ångest över att inte gå uppleva det där man längtar efter..i alla fall inte den här gången
2010-11-07

  peter markurth
söt
2010-11-07

  Nina Nightwish
Sultan är en säng:) Härlig text:=)
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Latex är alltid laddat. Liksom spandex och lycra. I alla fall i min värld.
Men Sultan... Låter som namnet på en häst...
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia