Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Vill till mamma

I ditt knä sitter jag, i min naiva tro,att det är mitt fel

Starka armar trycker, ger ångest

Din blick genomborrar mitt nakna

hjärta, sätter äckel i själen..

Ögonen låser sig i mina, munnen

av ångor, frågar vad jag känner

Jag känner benen som vill springa

men kraften av din styrka håller

 mig kvar.. Jag vill till mamma..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-07 19:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, denna fick du till bra
likt en sociopat som när en yttre kropp
men....hm
2010-11-07

  blaite
Gud vilken stark och bra text. Ja visst vill man till mamma ibland
2010-11-07

  queenia
stark text.. mycket stark.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish