Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nakenhet

Spegeln ser min nakenhet

Tanken leker förvånad

Tidens spår tassar

Stänger årens dörr

Drömmer tonårslängtan..

Lever en kort sekund

 i dåtidens

ljuva charm..

Nuet famnar

åren mjukt..

Glädjs åt det som är..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten får en ny dimension efter vår kommunikation. Nu blir den än mer drabbande, än mer sinnlig, än starkare och mer personlig

RESPEKT
2010-11-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Famnar in i andetag
nuets som ger liv åt delar av evigheten
som bor i min nästes blick
2010-11-07

    ej medlem längre
Absolut underbart!!! Här fångar du verkligen åldrandet både positiva och lite negativa sidor..mognad/erfarenhet mot det kroppsliga förfall vi alla anar i fjärran, och dess oundvikliga slutstation

Härligt utelämnande. Vackert, sprött och starkt på samma gång

10 poäng av 5 möjliga *ler*
2010-11-07

  Skymning Blå VIP
Bra att nakenheten inte beskrives mer i texten utan istället låter du texten övergå i ord om tid.
Du har lämnat nakenheten orörd som ger en vacker bild till texten när man läser.
Bra
AE
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att där finns mycket att glädjas åt.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish