Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden




omisskännligt


okonstlat

omisskännligt sant

att inget som

någonsin har hänt

kan göras om

 

och sannare än så

är att Vi  alltid

kommer finnas i

mitt ögas

speglingar

 

för att återigen

vidröras av

möjligheternas

skimrande stunder

av lycka!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-08 00:05



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Väldigt talande, vacker text.. Gillar..
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia