Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla fiskar simmar inte lika bra Och tur är väl det




SpermaPer

Var finns min lust att leva,

när alla andra dog

Alla andra tusen spermier

de hatade mig nog

 

För jag var bra på simmning

och att vifta på min svans

De var bra på svimmning

när ingen fick sin chans

 

Så lever jag här ensam,

de avundas mig nog

Jag vill att de ska veta:

Det är ett jäkla knog




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 00:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Två stycken av mina hittade "dit de skulle" och det är jag glad för, sonen är 12 och dottern är 21 .....
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP