Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden




.. och minns med lust!

 

 

 

ögon som möts

i mörkret

draperi som döljer

 

begärets virrvarr

 

som smakar

rått kött, svettigt

mättat, fylligt


begärets virrvarr

 

stearin, is,

drabbas, av Er

vandrar i dimmor


begärets virrvarr


och drar mig

åter tillbaka

bortom draperiet

och minns med lust!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-08 07:12



Bookmark and Share


  aol
härligt berörande fint komponerat, man känner sökandet mot kärnan,
2010-11-09

    Beautiful Soulmate
Anna!

När du träffar rätt med dina rader,
då träffar du så att
om du önskar skada
dödar du,
om du önskar beröra
så får du själar att skälva,
om du önskar ge kärlek
så föder du liv.

Beautiful Soulmate
2010-11-08

  Johan Bergstjärna
Du skriver så vackert och läckert!
2010-11-08

  pixiee
åh. mmmmh. berätta mer... hur var det? :-D
2010-11-08

  Lars E Jönsson
kan undra var du varit och vad fanns bakom drapperiet, denna gillade jag i sin enkelhet. Bliden får bra betyg.
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia