Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny chans

 

 

Erövra åter

oskulden

 

den nya dagen

utan filter

av det förgångna

 

gör mig tom

för att ta emot

 

ljuset i froststjärnorna

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-08 07:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2010-11-30

  Eva Langrath VIP
En önskan jag tar till mitt hjärta.
2010-11-12

  Michaela Dutius
Gör mig andlös i sin skönhet - denna din dikt
2010-11-08

  L I V
Underbart varckert om konsten att stanna och se utan värdering. Gnistrande i alla sin enkelhet
2010-11-08

  Per Rydberg
Mäktig i sitt lilla format, och ack så vacker!
2010-11-08

    ej medlem längre
Gudomligt. Sparas närmast hjärtat.
2010-11-08

  queenia
vackert..o sant
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth