Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vackerdalen är de

 

regnmantlad

närhet

 

vibrerande

luft

 

pelarljusvandring i trädsalar

 

lyfter blicken

 

orkideer

skymta hägring

 

 

månsilversmyckes vingar bärs

 

kolibri

kolibri

 

kyss min panna ljus

 

 

månsilversmycke möter

är i hans hand

 

solgyllensmycke är

i hennes hand

 

 

i vackerdalen är de



regnmantlad

närhet

 

vibrerande

luft

 

pelarljusvandring i trädsalar

 

lyfter blicken

 

orkideer

skymta hägring

 

 

månsilversmyckes vingar bärs

 

kolibri

kolibri

 

kyss min panna ljus

 

 

månsilversmycke möter

är i hans hand

 

solgyllensmycke är

i hennes hand

 

 

i vackerdalen är de






Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-08 19:53



Bookmark and Share


  Anna*
Ännu ett lyriskt, drömskt, vackert alster som berör =0)
2010-11-10

  MoonCalled
Sagolik och mycket vacker
2010-11-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Lyrik som utgjuter ett pärlande kvittrande väldoftande vårregn på min panna och själ
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser