Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett utsnitt av tiden


I ett litet utsnitt av tiden
där vandrar vi kring
lever och verkar
med alla våra tankar och alla våra ting

Tills vår del av tidens band tar slut
och nya människor tar vid 
för att härska här en liten tid
med alla sina bekymmer och sina beslut

Tänk så många före oss som haft sin tid
Och många skall väl komma efter än

Sett i det perspektivet
är vi inte många som just nu är i livet 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kommer att tänka på gammaltestamentlig vishet i Predikarboken... "Allt har sin tid..."
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP