Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris




Jag gillar tjejer

Jag gillar tjejer och trevliga sådana. Jag gillar tjejer som är vackra och har hjärtat på rätta stället.Med vacker menar jag att de har nåt speciellt. Inte behöver de vara fotomodeller, nej, nej.. Så menar jag inte.. Jag gillar tjejer i MC ställ och polisuniform. Jag gillar tjejer som uppmuntrar och inte konkurrerar med varandra. Jag gillar tjejer som serverar drinkar i baren och kan be stökiga kunder hålla käften.Jag gillar ärliga, härliga, skrattiga tjejer..Med humor och glimten i ögat.Och vet ni.. Jag är inte lesbisk. För all del det går lika bra med killar också:)




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-09 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kram, allra sötaste vännen
2010-11-09

  * MARY *
ja eller hur........visst går det bra med killar också...*s*...!
2010-11-09

  Junitvillingen
Jag gillar också tjejer - positiva, glada, empatiska, sådana som bjuder på sig själva & inte väjer för svåra saker, de som har både hjärta och själ, som är lojala och fulla av livsglädje!!:-)))
2010-11-09

  LassO
"jag är en lesbisk kille" ;) OCH nu får jag "inspiration" att skriva ner en "gammalhistoria"
2010-11-09

  queenia
love ya 2 darling.. :)
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish